• اخبار دسته بندی شده

دریافت نهمین جایزه بنیاد کویت برای سال 2018 توسط رییس مرکز تحقیقات غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۲ |
نهمین جایزه بنیاد کویت برای سال 2018 توسط رییس مرکز تحقیقات غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه دریافت گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ کمیته جایزه بنیاد کویت به منظور بررسی مدارک و انتخاب نامزد های معرفی شده کشورهای منطقه، در حاشیه شصت و چهارمین نشست کمیته منطقه ای آن سازمان در سال 2017 برگزار گردید.
مطابق رأی این کمیته، نهمین جایزه بنیاد کویت برای سال 2018 را به دکتر محمد ابراهیم خمسه، رییس مرکز تحقیقات غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی ایران، به پاس خدمات و پژوهش های ارزنده ایشان در زمینه دیابت (غدد درون ریز و متابولیسم) اعطاء می گردد.
گفتنی است جایزه بنیاد کویت شامل: یک مدال و مبلغ ۵ هزار دلار می باشد که در شصت و پنجمین نشست کمیته منطقه ای سازمان جهانی بهداشت که مقرر است از تاریخ 15 الی 18 اکتبر 2018 در شهر خارطوم کشور سودان برگزارشود، به ایشان یا به نماینده معرفی شده اعطا خواهد شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 413 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر