• اخبار دسته بندی شده

کارگاه آموزشی اصول خبرنویسی برای مسئولین روابط عمومی معاونتها و دانشکده ها برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۲ |
  کارگاه آموزشی اصول خبرنویسی برای مسئولین روابط عمومی معاونتها و دانشکده ها با حضور مدیر روابط عمومی دانشگاه روز سه شنبه 21 فروردین ماه در مرکز همایش های رازی تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ کارگاه آموزشی اصول خبرنویسی برای مسئولین روابط عمومی معاونتها و دانشکده ها با حضور دکتر احمدی مدیر روابط عمومی و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه روز سه شنبه 21 فروردین ماه در مرکز همایش های رازی تشکیل شد.
 دکتر سید احمد احمدی مدیر روابط عمومی دانشگاه در این جلسه ضمن تشکر از حضور مسئولین مرتبط عنوان کرد: روابط عمومی کار ساده ای نیست و بسیار مهم و حیاتی است. از جمله مباحث قابل توجه در این حوزه بحث خبر نویسی می باشد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه اظهار کرد: فعالیت های بزرگی در کشور انجام می شود که افراد از آن مطلع نیستند و این نیازمند یک روابط عمومی خوب می باشد، که می تواند خروجی های یک سیستم را نشان دهد.
وی گفت: در دانشگاه علوم پزشکی ایران، سایت معاونت ها و دانشکده از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در واقع این بخش ها به عنوان یک ابزار کار مهم محسوب می شوند که می توانند با بهره گیری از فرصت های موجود، توفیقات در سطح دانشگاه را به اطلاع مردم برسانند و کمک موثری در جهت تحقق اهداف تعیین شده باشند.
در ادامه کارگاه آموزشی خبر نویسی تشکیل شد و مسئول واحد خبر روابط عمومی دانشگاه ، مطالب لازم را در خصوص اصول خبر نویسی آموزش داد.
همچنین مسئولین روابط عمومی نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص تهیه خبر ارائه کردند.

عکس : رحمانی
خبر : رهنورد

دفعات مشاهده: 748 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر