• اخبار دسته بندی شده

جلسه بررسی تفاهم نامه تامین مالی و ساخت پیشرفته ترین مرکز تخصصی سرطان برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۲ |
جلسه بررسی تفاهم نامه تامین مالی و ساخت پیشرفته ترین مرکز تخصصی سرطان برگزار شد
جلسه بررسی تفاهم نامه تامین مالی و ساخت پیشرفته ترین مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی تخصصی سرطان با حضور رییس دانشگاه چهارشنبه 22 فروردین ماه در سالن شورا تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در این جلسه دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، دکتر توکلی معاون درمان، دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع،  مهندس سید ابراهیم رئیسیون مشاور در امور مشارکت های اقتصادی و نمایندگان سازمان انرژی اتمی حضور داشتند.
دکتر ناصری پور بیان کرد: ما در نظر داریم یک مرکز بین المللی احداث نماییم که در کشور نمونه باشد ؛ مرکزی که  تمام مراحل غربالگری ، پیشگیری ، تشخیص ، درمان و بازتوانی برای آن پیش بینی شده است . همچنین مکانی برای انجام فعالیت های آموزشی، پژوهشی محسوب می شود.
رییس دانشگاه گفت: با توجه حرکت در مسیر دانشگاه نسل سوم ، امکان انجام پروژه های مشترک با سازمان انرژی اتمی بسیار است.
وی گفت : قصد اول ما در احداث این مرکز ، بحث توریسم درمانی ، ارائه خدمات درمانی بهینه در راستای اجرای طرح تحول سلامت و معرفی آن به عنوان الگوی یونیک درسایر دانشگاهها است.
گفتنی است در این جلسه پیرامون مفاد تفاهم نامه، مراحل ساخت، تکمیل و تجهیز پیشرفته ترین مرکز آموزشی ، پژوهشی و درمانی تخصصی سرطان بحث و تبادل نظر شد. همچنین افراد حاضر نظرات و پیشنهادات خود را برای تبدیل تفاهم نامه به قرارداد و اجرای پروژه ارائه دادند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 585 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر