سومین جلسه شورای مرکزی کانون مجد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۱ |
سومین جلسه شورای مرکزی کانون مجد با حضور سرپرست کانون و اکثریت اعضا برگزار شد. در این جلسه ضمن تعیین آقای دکتررضا افضلی پور به عنوان دبیر شورا در طی رای گیری و خانم زینب زکی پور به عنوان منشی تصمیماتی درباره اهداف اصلی و اولویت فعالیت های کانون و تشکیل کارگروه ها مورد بررسی قرار گرفت و تصمیم گیری گردید از جمله این اولویت ها جلب همکاری و مشارکت حداکثری دانشجویان دانشگاه در رشته ها و مقاطع مختلف و معرفی کانون مجد به دانشجویان می باشد.
از جمله کارگروه های تعیین شده در این جلسه، کارگروه روابط عمومی و تبلیغات کانون مجد با سرپرستی خانم سیده هستی جلالی می باشد که از جمله مسئولیت های اصلی این کار گروه ضرورت ایجاد کانال و سایر  راه ارتباطی و همچنین برقراری ارتباط مستقیم با دانشجویان رشته ها و مقاطع مختلف و راه کار های پیشنهادی در این زمینه مطرح گردید.

دفعات مشاهده: 188 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر