16 می، روز جهانی پارکینسون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۶ |
16 می، روز جهانی پارکینسون
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: بیماری پارکینسون برای اولین بار توسط دانشمند بریتانیایی دکتر جیمز پارکینسون در سال 1817 میلادی کشف شد .
وی نام این بیماری را "فلج لرزان" نامید که امروزه آن را تحت عنوان بیماری پارکینسون می شناسند . بیماری پارکینسون، بیماری دستگاه عصبی مرکزی در بزرگسالان است که مشخصه آن سفتی عضلانی پیشرونده تدریجی، لرزش و از دست رفتن مهارت های حرکتی است .
این اختلال هنگامی رخ می دهد که نواحی خاصی از سلول های مغزی توانایی خود را در تولید دوپامین از دست می دهند . پارکینسون از جمله بیماری های مغز و اعصاب در سنین بعد از 60 سالگی است و از هر صد نفر بالای 60 سال یک نفر به پارکینسون مبتلا می شود. البته این بیماری گاه در افراد جوان تر هم دیده می شود که پنج تا ده درصد بیماران را تشکیل می دهند .
بعد از آلزایمر پارکینسون شایع ترین بیماری مخرب اعصاب به حساب می آید.

دفعات مشاهده: 277 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر