مراسم افتتاحیه اتاق عمل سلول درمانی مرکز پزشکی بازساختی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۲ |
مراسم افتتاحیه اتاق عمل سلول درمانی مرکز پزشکی بازساختی
مراسم افتتاحیه اتاق عمل سلول درمانی بوسیله تزریق سلول در غضروف در بیماران با حضور دکتر ناصری پور مورخ 22 خرداد در مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری برگزار گردید  .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در حاشیه این مراسم دکتر ده مرده ئی رئیس بیمارستان شهید مطهری عنوان کرد: طی بررسی های انجام شده در بیمارستان شهید مطهری  هم امکانات درمانی تحت عنوان یک اتاق عمل جداگانه و ایزوله و همچنین  clean room  کشت سلول را در این مرکز داریم .
رئیس بیمارستان شهید مطهری گفت: از ابتدا هم هدف ما این بوده که این دو مرکز را به یکدیگر ارتباط داده و از آن به عنوان مقاصد درمانی استفاده نماییم که خوشبختانه امروز با انجام اولین عمل تزریق غضروف به داخل مفصل برای 3 بیمارانجام گردیده که به دلیل نزدیکی این دومرکز سایر اعمال جراحی به همین صورت انجام گردد .
در ادامه ایشان درخصوص پیشرفت این امر در کشور بیان کرد: که ما معتقدیم که در دو زمینه می توانیم بسیار پیشرفت داشته باشیم یکی در زمینه سلول درمانی و دیگری نانو .
وی  اظهار امیدواری کرد: من با توجه به حضور جوانان مستعدو پر انرژی و با انگیزه در کشور که امید به آینده دارند افقی بسیار روشن را در این زمینه پیش بینی می کنم . همچنین در آینده ما در دنیا جزء کشورهایی خواهیم بود که در این زمینه حرفی برای گفتن خواهیم داشت .

خبر گزاری ایرنا : بخش سلول درمانی در دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی
خبر گزاری صدا و سیما :کار آزمایی بالینی سلول درمانی
خبرگزاری صدا و سیما:  آغاز مرحله کار آزمایی بالینی سلول درمانی

دفعات مشاهده: 1042 بار   |   دفعات چاپ: 65 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر