نهمین جلسه شورای مرکزی کانون مجد با حضور ریاست محترم دانشگاه

ج.تخصیص مکانی برای تشکیل دبیر خانه ی مجد برای فعالیت ها و نیز مراجعات دانشجویی
۳.شنیدن پیشنهاد ها و نظرات ریاست محترم دانشگاه
۴. بیان رسالت های کارگروه های مختلف شوری

الف.دبیر محترم شوری به ارائه ی فعالیت های کانون در یک ماه گذشته اعم از فعالیت ها ی تبلیغی فعالیت در فضای مجازی معرفی مجد در قالب های گوناگون ازجمله در مراسم دانشگاهی ،تشکیل کارگروه ها و... پرداختند

ب. ضمن ارائه ی پیشنهاد لزوم تشکیل کارگروه اخلاق حرفه ای به جای کارگروه بالینی نظر ریاست محترم دانشگاه برتشکیل این کارگروه قرار گرفت.
ت.همچنین جناب دکتر ناصری پور از پیشنهاد برگزاری جشنواره ی مجد بسیار استقبال کردند و تصمیم بر این شد که شوری در جلسه ای جداگانه به بحث دراین مورد بپردازد و نتیجه به ریاست محترم دانشگاه ارائه گردد.
ث.همچنین با توجه به نیاز کانون به بودجه برای انجام فعالیت های گوناگون اعم از مراسم و فعالیت های تبلیغی و ... ریاست دانشگاه اعلام کردند که هماهنگی های لازم برای تخصیص بودجه ی کافی انجام خواهد شد.
ج.جناب دکتر ناصری پور باتوجه به فضاهای موجود در دانشگاه همچنین شرایط موجود مکان هایی از جمله طبقه ی یک و نیم کتابخانه ی مرکزی و همچنین استفاده از فضاهای موجود در مرکز رشد را پیشنهاد دادند وبرای ایجاد یک فضای ثابت برای دبیرخانه ی کانون   همکاری با مرکز رشد را پیشنهاد کردند تا مدتی که برنامه های موجود در زمینه ی فضاهای دانشگاه به مراحل پایانی خود برسند.
چ.همچنین ریاست محترم دانشگاه پیشنهاد تشکیل کمپ لایف استایل و مهارت ها زندگی رای دانشجویان را در فضای خارج از دانشگاه وایجاد محیطی علمی فرهنگی تفریحی را مطرح فرمودند که با استقبال شوری مواجه شد و تصمیم براین شد که شوری در این زمینه با نهاد های مربوط همکاری های لازم را به عمل آورد.
ح.همچنین در این جلسه به ضرورت گسترش رشته های بین رشته ای به صورت درون یا برون دانشگاهی مطرح گردید و بر تسریع و گسترش فعالیت هایی که در این زمینه در حال انجام است تاکید شد.

دفعات مشاهده: 488 بار   |   دفعات چاپ: 86 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر