• اخبار دسته بندی شده

پیام تسلیت دکتر ناصری پور به مناسبت درگذشت دکتر حبیب انصارین استاد برجسته وعضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۸ |

دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه طی پیامی درگذشت دکتر  حبیب انصارین استاد برجسته  ومدیر گروه پوست دانشگاه علوم پزشکی  ایران را تسلیت گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
با نهایت تأسف و تأثر ضایعه در گذشت استاد  گرانمایه و فرزانه  جناب آقای دکتر حبیب انصارین استاد برجسته وعضو هیات علمی دانشگاه  علوم پزشکی ایران  را که پس از عمری مجاهدت مستمر و خستگی ناپذیر در مسیر دانش اندوزی و تربیت دانشجویان و سازندگان ایران فردا، دعوت حق را لبیک گفته و به جاودانگی پیوسته است را  به جامعه دانشگاهی تسلیت عرض می نمایم.
از درگاه خداوند متعال برای آن فقید سعید، رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم.

دفعات مشاهده: 514 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر