جلسه شورای مرکزی کانون مجد با معاونت و مدیران محترم معاونت دانشجویی فرهنگی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۲ |
در مرداد ماه جلسه شورای مرکزی کانون مجد با آقای دکتر شفایی معاونت محترم دانشجویی فرهنگی دانشگاه و مدیران محترم معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار شد.
در این جلسه که در فضایی صمیمانه برگزار شد در ابتدا آقای دکتر جامعی سرپرست محترم کانون مجد  گزارش کلی اقدامات کانون مجد از ابتدا تا کنون  ارائه دادند...
و در ادامه آقای دکتر شفایی در مورد تعامل و همکاری بین کانون و معاونت به بیان نکاتی پرداختند و در ادامه در مورد برنامه های اتی به گفتگو پرداختند.
از جمله موارد گفتگو به شرح زیر است:
  1. بررسی راه های موجود برای همکاری با فعالیت های دانشجویی و فرهنگی با معاونت و تاکید بر عدم موازی کاری با شورای صنفی یا نهادهای دیگر بلکه همکاری و همپوشانی با آنها
  2. لزوم همکاری و ایده پردازی کانون مجد درباره ی مسائل و مشکلات موجود درمسائل دانشجویی فرهنگی
  3. اعلام آمادگی معاونت محترم برای برگزاری جلسات بیشتر و همفکری پیوسته با کانون

دفعات مشاهده: 210 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر