جلسه شورای مرکزی کانون مجد با ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر ناصری پور جلسه شورای مرکزی کانون مجد با ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر ناصری پور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۶ |
جلسه شورای مرکزی در تاریخ 13 آبان ماه با حضور شورای مرکزی کانون مجد و ریاست دانشگاه و معاون آموزشی برگزار گردید.
در این جلسه در ابتدا دبیران کارگرو های مجد گزارشی از طرح ها و کارهای انجام شده در مدت 3 ماه شروع بکار کارگروها دادند و بعد از گزارش دبیران، ریاست محترم دانشگاه ضمن تمجید از عملکرد شورای مرکزی به بیان رهنمودهایی در زمینه ادامه فعالیت کارگروه ها پرداختند.
و در پایان هم معاونت محترم آموزشی جناب آقای دکتر کوهپایه زاده به تشریح همکاری کارگروه آموزش مجد و معاونت آموزشی پرداختند.

دفعات مشاهده: 93 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر