بر گزاری سمینار نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۴ |
بر گزاری سمینار نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

سمینار نوآوری و کارآفرینی را مورخ 28 آذر ماه در  دانشگاه علوم پزشکی برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ با توجه به اهمیت اکوسیستم کارآفرینی در دانشگاه های نسل سوم، دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری دکتر وحید سهراب پور مدیر شتاب دهنده کوانتوم  سمینار نوآوری و کارآفرینی در جهان و ایران را در روز چهارشنبه مورخ 28 آذر ماه از ساعت 9 الی 12 در سالن آمفی تئاتر طبقه همکف کتابخانه مرکزی برگزار می نماید.
در این سمینار به بررسی خلاصه ای از نحوه عملکرد دانشگاه های نسل سوم همچنین تجربه عملی از مراکز نوآوری و شتابدهنده های کسب و کار در ایران، سوئد و آمریکا اشاره خواهد شد.
 امید است با انجام  این بر نامه ها و ارتباط با نخبگان خارج از کشور بتوان گام های مفیدی در راستای دانشگاه نسل سوم برداشت.
لطفا سمینار ذکر شده با فایل پوستر پیوست به اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان اطلاع رسانی شود. لازم به ذکر است شرکت کنندگان در این سمینار، گواهی شرکت در دوره از مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه دریافت خواهند کرد.
 علاقه مندان جهت شرکت در این سمینار می توانند از طریق لینک زیر ثبت نام نمایند:
 تذکر: با توجه به محدود بودن ظرفیت، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام نمایند.

دفعات مشاهده: 149 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر