اولین نشست سرپرست جدید دانشگاه جناب آقای دکتر کوهپایه زاده با شورای مرکزی کانون مجد اولین نشست سرپرست جدید دانشگاه جناب آقای دکتر کوهپایه زاده با شورای مرکزی کانون مجد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۷ |
اولین نشست سرپرست جدید دانشگاه جناب آقای دکتر کوهپایه زاده با شورای مرکزی کانون مجد روز یکشنبه 21 بهمن ماه در سالن شورا ستاد دانشگاه  برگزار شد.
در ابتدا دکتر جامعی سرپرست کانون مشاوران جوان ریاست دانشگاه گزارش کلی اقدامات کانون مجد از ابتدا تا کنون  ارائه دادند. در ادامه جناب آقای افضلی پور دبیر کانون مجد در مورد جلسات شورای مرکزی توضیحاتی ارائه دادند و از ریاست محترم دانشگاه تقاضا کردند که با رهنمودهای خود مسیر پیش روی کانون و چشم انداز رو ترسیم کنند.
دکتر کوهپایه زاده  ضمن ابراز خرسندی از حضور در این نشست صمیمانه عنوان کرد: در راستای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم شما دانشجویان بازوی توانمند ما هستید  و با کمک شما می توانیم قدمهای مثبت برداریم. و در ادامه  نظرات وپیشنهادات راهبردی توسط ریاست محترم دانشگاه برای اعضای شورای مرکزی ارائه شد که به شرح زیر است:
  •  تاکید بر برگزاری جلسات دوره ای مجد باریاست دانشگاه با حضور اعضای هیئت رئیسه ی دانشگاه
  • بیان ضرورت برگزاری همایش و نشست های دانشجویی مجد به صورت evidence   base  و سازمان بندی شده
  • تامین بودجه ی برنامه های پیشنهادی کانون از طریق معاونت های مربوطه
  • لزوم پیشبرد رسمی تر و اداری تر کانون و لزوم همکاری گسترده با معاونت ها و دانشکده ها
  • تاکید بر پیشبرد هرچه قویتر مجازی سازی سیستم آموزشی ،ارزشیابی و...
  • تاکید بر نگرش فرا شخصی و تشکیلاتی مجد

در این نشست، چند نفر از دانشجویان شورای مرکزی  پیشنهادات و راهکارهای خود را به سمع و نظر ریاست محترم دانشگاه رساندند که اهم آن به شرح ذیل است:

• بیان خطرات پارکینگ دانشجویان و برقراری امنیت وسهولت دسترسی و خطر سقوط آسانسور بیمارستان حضرت رسول(ص)
  • تاکید بر همکاری مجد با بیمارستانها و مراکز بالینی دانشگاه
  • برگزاری اردوی تشکیلاتی برای اعضای شوری مرکزی مجد در زمینه ی دانشگاه های نسل سوم
  • بیان دغدغه های دانشجویان ورودی های بین الملل توسط نماینده ی این دانشجویان