• حقوق شهروندی در نظام سلامت

انجام برنامه های مشترک آموزشی ؛ پژوهشی و اجتماعی با دانشگاه هنر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۷ |
انجام برنامه های مشترک آموزشی ؛ پژوهشی و اجتماعی با دانشگاه هنر
معاون اجتماعی دانشگاه از انجام برنامه های مشترک  دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه هنر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر موسوی ؛ معاون اجتماعی دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی عنوان نمود: یکی از اهداف اصلی دانشگاه علوم پزشکی ایران ، توسعه همکاری های مشترک و تعامل با سایر دانشگاههای غیر پزشکی است.
وی افزود: در این راستا جلسه مشترکی با دانشگاه هنر تهران، که یکی از بزرگترین دانشگاههای کشور است در روز چهارشنبه مورخ 13 شهریورماه تشکیل شد  که در خصوص انجام برنامه های پژوهشی ، آموزشی ، فناوری و اجتماعی بحث و تبادل نظر گردید.
دکتر موسوی بیان کرد: در این برنامه تفاهم نامه همکاری مشترک امضاء گردید و مقرر شد با همکاری دو دانشگاه ،  یک رشته آموزشی بین رشته ای ایجاد گردد  و فعالیت های پژوهشی دو جانبه انجام پذیرد.
معاون اجتماعی دانشگاه خاطر نشان  کرد: دانشگاه هنر ، آمادگی خود را برای بهینه سازی فضای فیزیکی دانشگاه ، خوابگاهها و بیمارستانها ی تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام نمود.
همچنین مقرر گردید تا دانشگاه هنر در زمینه انجام فعالیت های هنری و ترویج برنامه های فرهنگی جهت دانشجویان دانشگاه ایران همکاری نماید.
لازم به ذکر است نمایندگان دانشگاه هنر ، به منظور بهینه سازی فضای دانشگاه ایران در هفته آینده از این دانشگاه بازدید می نمایند.
گفتنی است این نشست با حضور دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه ، معاونین پژوهشی ،آموزشی ، اجتماعی و رییس دانشکده طب سنتی دانشگاه ایران و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه هنر برگزار شد.

تهیه خبر : رهنورد

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2760 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر