• حقوق شهروندی در نظام سلامت

​برگزاری مسابقه بزرگ قالبگیری گوش

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۹ |
​برگزاری مسابقه بزرگ قالبگیری گوش
اولین مسابقه بزرگ "قالبگیری گوش" در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می‌شود.
به نقل از مفدا ایران: این مسابقه به همت گروه شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران و با همکاری شرکت فن آذرخش و همراهی انجمن علمی دانشجویی شنوایی شناسی این دانشگاه، شنبه مورخ 9 آذرماه در مرکز همایش‌های رازی برگزار خواهد شد.
در این رویداد علمی رقابت بین دانشجویان کارشناسی شنوایی شناسی سراسر کشور است و در آن از هر دانشگاه،  یک تیم دو نفره دانشجوی پسر و یک تیم دونفره دانشجوی دختر به همراه مربی قالبگیری شان، (جمعاً پنج نفر) حضور خواهند داشت که پس از تهیه قالب اولیه از سوی دانشجویان، هر قالب توسط چند نفر از استادان و مربیان قالبگیری به عنوان داور بررسی شده و امتیازدهی خواهد شد.
در خاتمه به تیم‌های اول، دوم و سوم دانشجویی جوایز نفیسی از سوی شرکت "فن آذرخش" اهدا شده و از تمامی دست اندرکاران و مربیان قالبگیری نیز قدردانی به عمل خواهد آمد.

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 503 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر